joaquin-phoenix-joker-make-up

Deze easter eggs heb je in de trailer van Joaquin Phoenix’ Joker gemist

Langzaam maar zeker krijgen we meer informatie over de stand alone film van Todd Phillips over de Joker. De regisseur deelde vorige week al de eerste foto van Joaquin Phoenix als de Joker, maar nu is er ook bewegend beeld. Hier gaan je nekharen gegarandeerd van overeind staan.

https://www.youtube.com/watch?v=8BR8_Q5c98s

Easter Eggs

De kijker krijgt dus voor het eerst Joaquin Phoenix met make up te zien, plus wat beelden van opnames. Maar de kans is groot dat er een paar elementen zijn die jou nog niet zijn opgevallen. Deze zogenaamde easter eggs maken voor jou de trailer van Joker compleet!

Joaquin Phoenix make up

Laten we beginnen met de make up die Joaquin Phoenix als Joker opheeft. Het valt direct op dat deze een stuk dikker is aangebracht dan bij Jack Nicholson, Heath Ledger en Jared Leto. Dikke plakkaten rode en blauwe schmink zitten op zijn mond, neus en wenkbrauwen. Maar dit is natuurlijk geen toeval. Deze make up is namelijk een ode aan één van de allereerste acteurs die de Joker speelde: Cesar Romero. In de jaren ’60 droeg hij een masker dat verdraaid veel op deze make up lijkt. In 2008 bracht Heath Ledger in de openingsscène van The Dark Knight hier ook een ode aan.

dark-knight-masker
Links Cesar Romero, rechts Heath Ledger

Muziek

Het andere is minder opvallend, maar eerder zorgvuldig en perfect gekozen. Het gaat hier om de artiest Guess Who met het nummer ‘Laughing’. De hit uit 1969 is briljant gekozen voor een geschift personage als de Joker.

Het is nog niet definitief bekend wanneer we Joaquin Phoenix als Joker gaan zien, maar als richtlijn staat 4 oktober 2019 in de agenda. Tot die tijd is het aftellen en wachten op de eerste officiële trailer.

Nieuwe beelden metro

UPDATE! Zojuist zijn de eerste beelden van Phoenix in volle Joker-glorie te zien. En we moeten zeggen: het ziet er fantastisch uit! De manier waarop hij zijn clowns make up verbergt, door een clownsmasker te dragen is briljant gevonden. Daarnaast lijkt het erop als hij in de film een enorme schare volgelingen achter zich weet te scharen, getuige de vele anderen mensen met een soortgelijk uiterlijk.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: