Klaar? Bouwen maar! Er is nu LEGO voor volwassenen

Voor veel jonge vaders is het elke keer weer een feest om met hun kind met LEGO te spelen. Je zegt dat je hem of haar graag helpt, maar stiekem vind je het nog steeds waanzinnig leuk om erop los te bouwen. En bij de Deense speelgoedfabrikant weten ze dat maar al te goed. Daarom hebben ze ervoor gekozen om met iets nieuws te komen. Binnenkort verschijnt er namelijk speciale LEGO voor volwassenen!

LEGO voor volwassenen

In Denemarken zijn ze op een idee gekomen om iets nieuws te introduceren: LEGO FORMA. Dat is LEGO voor volwassenen. Waarin verschilt dat van het normale bouwwerk? De vormen zijn moeilijker, het duurt langer voordat een werkje klaar is (een paar uur) en het resultaat ziet er iets mooier uit. Volgens LEGO wordt FORMA geïntroduceerd, omdat er in ieder mens een berg creativiteit verscholen ligt en dat we bestaan om dit tot uiting te brengen.

Slaat het aan?

De vraag is alleen of het ook een hit zal zijn. Zelf zegt LEGO dat mensen van alle leeftijden spelen, omdat er een eeuwige drang is om creatief te zijn. Iets wat je met LEGO heel makkelijk kunt uiten. Is het daarom wel een goede zet om speciale LEGO voor volwassenen op de markt te brengen? Brengen de eenvoudige steentjes en felle kleuren niet het beste in een mens (jong of oud) naar boven? Ja, deze LEGO voor volwassenen is moeilijker en gestroomlijnder, maar het brengt minder het kind in je naar boven. Daarom is het de vraag of dit een groot succes wordt.

Check ook: de eerste trailer voor de nieuwe LEGO Movie!

Kopen

Wil je een set bestellen en kijken of dit het kind in jou naar boven haalt? Dan kun je het hier alvast kopen. Een set heeft wel een aardig prijskaartje: dat kost namelijk 55 dollar. En anders maak je met de klassieke steentjes een werkende Bugatti Chiron. Gewoon, omdat het kan.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: