wk-poule-winnaar-tips

Eindbaas wint WK poule door overal 1-0 in te vullen!

Lekker is dat. Heb je maandenlang diepgaande analyses over het WK Voetbal gemaakt, tactieken van Frankrijk en Brazilië ontfutselt en de WK kansen van Panama afgewogen, wint er iemand die overal 1-0 invult. Klinkt als een slechte grap, maar het is toch echt werkelijkheid. De 30-jarige Norbert won zo van meer dan 90.000 mensen op Scorito en gaat met de eer aan de haal.

Check ook: de mooiste spelersvrouwen (WAGs) van het WK!

Tegenover RTL Nieuws stelt hij dat er geen logica achter zat, maar enkel een gezonde dosis luiheid. “Ik dacht: ik doe overal 1-0, dan ben ik niet zoveel tijd kwijt met invullen.” Hij heeft ook geen seconde hoeven nadenken over eventuele andere uitslagen. “Ik heb nagedacht om andere, grotere uitslagen zoals een 3-1 in te vullen, maar dat komt bijna nooit voor.”

Tips WK poule winnen

We vermoeden toch dat Norbert stiekem weleens op Vrijmibro kijkt, want zijn tips voor een goede WK poule komen verdacht veel met die van ons overeen. Zo geeft hij aan RTL Nieuws vrijwel dezelfde tips die wij vooraf gaven. “Ik zou overal 1-0 invullen. En ga niet gokken op gekke, onwaarschijnlijke uitslagen. Je moet alles gelijk invullen en daarbij niet kijken wat anderen doen.” Daarnaast heeft Norbert ook niet vlak van tevoren uitslagen veranderd.

Over de wereldkampioen kende hij geen twijfels: dat was Frankrijk. “Frankrijk had de beste ploeg, ik dacht dat ze onverslaanbaar waren. Ze waren zo goed.”

Prijs

Je zou denken dat er van Scorito een Gaston Starreveld-achtig type aan zijn deur verschijnt met een enorme cheque en de sleutel van zijn nieuwe auto, maar niets is minder waar. Norbert kreeg enkel een felicitatie via de mail. “Ik vind het wel jammer dat ik niks win. Ik dacht dat ik een geldbedrag had gewonnen of een vakantie of zo. Maar de eer is wel leuk.” Wel heeft hij in zijn subpoule 250 euro gewonnen van zijn vrienden. Met dat geld gaat hij op vakantie.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: