wk-poule-voorspellingen-tips

Met deze tips win jij gegarandeerd de online WK poule van je vrienden

Met nog twee dagen voordat het WK voetbal in Rusland begint, zijn alle fans van het spelletje driftig bezig om allerlei WK poules en voorspellingen met vrienden in te vullen. Studies worden van A tot Z gelezen, iedere selectie wordt grondig bestudeerd en kamers worden behangen met mogelijke uitkomsten van poules en voorspellingen van uitslagen.

WK poule voorspellen

Om ervoor te zorgen dat al je inspanningen niet voor niets waren, heeft Vrijmibro een paar gouden tips opgesteld, zodat de kans nóg groter wordt dat jouw vrienden enkel nog om de tweede plaats strijden.

Geen grote uitslagen

Waag het niet! Hoe vaak gebeurt het nou dat er op een landelijk eindtoernooi een ploeg met 6-0 wordt opgerold? Vrijwel nooit! Vaak vinden landen het na een zekere voorsprong van 2-0 of 3-0 mooi geweest. En toch vullen mensen vroeg of laat ergens een 4-0 of 5-0 uitslag in. Waarom? Omdat het extreem moeilijk is om 40+ wedstrijden achter elkaar in je WK poule kleine eindstanden te noteren. Door die herhaling wordt de verleiding steeds groter om een paar keer uit je slof te schieten. Geef hier echter nooit aan toe!

Verrassingen

Ook hier geldt: doe dit absoluut niet! Wie had vier jaar geleden in Brazilië voorspelt dat Costa Rica de kwartfinale zou halen? Of dat het Zuid-Korea van Guus Hiddink in 2002 het tot de halve finale zou schoppen? Hoewel er altijd één of twee verrassingen in een toernooi zitten, is het een veelgemaakte fout om deze in jouw voorspellingen te implementeren. Zie het zo: als je overal veilig invult en twee verrassingen incalculeert – en dat zijn de twee verkeerde – dan heb je al vier landen fout die doorgaan. Verleid jezelf dus niet om dit te doen!

Twijfel niet

Alsof je weer in de schoolbankjes tijdens een proefwerk belandt. Je vult A in, veranderd vervolgens naar B en dan blijkt A alsnog goed te zijn. Je kan jezelf wel voor je kop slaan, terwijl een ander er met de punten vandoor gaat. Laat jou dit niet overkomen. Kies jij ervoor om Frankrijk als wereldkampioen te voorspellen, schakel dan niet een dag van tevoren over op Spanje of Duitsland. Je gaat er heel veel spijt van krijgen.

Nog inspiratie nodig voor het invullen van een goede WK poule, of wil je goed geïnformeerd worden over dit topic? Dan is het een tip om naar VI Oranje Blijft Thuis te kijken. Zowel hun ongezouten mening over Humberto Tan, als de kansen van België en Engeland zijn de moeite meer dan waard om te zien!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: