top-bezienswaardigheden-landen

Dit zijn de beste bezienswaardigheden per land

Je hebt twee verschillende vakantiegangers: de mensen die een vlucht boeken en vervolgens alles over zich heen laten komen en degenen die alles tot in de puntjes hebben gepland en niets aan het toeval overlaten. Toch is er één ding wat ze beiden gemeen hebben: ze hebben minimaal één plek waar ze sowieso heen willen. Om een goed beeld te geven van welke bezienswaardigheden het populairst in alle landen zijn, heeft Voucher Cloud een landkaart opgesteld om te laten zien welke toeristische attracties per land het meest in trek zijn.

Rijksmuseum en Grote Markt

In Nederland kunnen we kort en krachtig zijn. Daar wordt het Rijksmuseum als dé trekpleister van ons land beschouwd. Sinds de verbouwing in 2013 weet het in binnen- en buitenland veel bekijks te trekken.

De Belgen hebben ook hun eigen trekpleister, namelijk de Grote Markt in Brussel. Dit plein laat niet alleen het stadhuis zien, maar ook het Broodhuis en andere gildehuizen.

We zouden je heel erg vermoeien om bij ieder land het hoogtepunt op te noemen en daar dieper op in te gaan, dus hebben we die van de populaire vakantielanden onder elkaar gezet.

Frankrijk – Musée d’Orsay

Italië – Colosseum

Spanje – Sagrada Família

Griekenland – Akropolis

Amerika – Central Park

Australië – Sydney Harbour

Bron: The Sun

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: