taxi-uber-spotify-lijst

Uber-chauffeur heeft speciale Spotify-lijsten voor alle soorten passagiers

Het leven van een taxichauffeur gaat niet altijd over rozen. Je hebt veelal te maken met rumoerige gasten, die altijd een betere route weten (ook al zijn ze er voor het eerst) en de prijs zoveel mogelijk naar beneden onderhandelen. Je wilt als bestuurder dan het liefst de haren uit je hoofd trekken, maar in plaats daarvan tover jij jouw mooiste glimlach tevoorschijn, alsof het niets is. Om klanten echter een beetje tegemoet te komen, heeft deze uber-chauffeur uit Asheville, North Carolina het anders aangepakt. TJ Jones heeft voor ieder type passagier dat hij tegenkomt (elf in totaal) een speciale Spotify-lijst samengesteld, met al hun favoriete muziek.

Afspeellijsten taxi

Dat TJ een speciale manier heeft om zijn verschillende afspeellijsten op de populaire streamingsdienst van een naam te voorzien, is een understatement te noemen. Van white dudes who look like they like rap tot quiet ppl en van fucking hipsters tot early 20s fem, met iedereen wordt rekening gehouden. En dat levert hem behoorlijk wat complimenten op.

Zelf luisteren

Op zijn eigen Spotifypagina kun je al zijn muziek luisteren of zelf stiekem opzetten als je bij iemand in een auto of taxi zit. Heb je daar geen zin in(of ben je stiekem iets te lui daarvoor), dan vind je hieronder een aantal lijsten waarbij je enkel op play hoeft te drukken. En als je diep van binnen weet dat je bij de white dudes who look like they like rap hoort, dan is het nieuwe album van Eminem (Revival) hier volledig te luisteren!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags:

One comment

Comments are closed.