Mobiel-uit-vliegtuig-vallen

De pov-beelden van een Samsung die uit het vliegtuig valt moet je zien!

Je hebt mensen die hun telefoon op een stenen vloer laten vallen, uit de wc moeten vissen of per ongeluk in de trein laten liggen. Degenen die zich tot die categorie rekenen, hebben eindelijk iemand om aan te wijzen die nóg meer pech heeft (of simpelweg nog onhandiger is).

Piloot Blake Henderson slaagde er per ongeluk in om zijn telefoon uit het vliegtuig (!) te laten vallen. De reden? Hij filmde het uitzicht buiten, totdat de luchtdruk ervoor zorgde dat de Samsung Galaxy S5 uit zijn hand glipte en een smak van 300 meter hoogte maakte.

Lees ook: Zes dingen waardoor je niet meer van vliegen houdt

Wonder boven wonder overleefde de smartphone van Henderson het en maakte het een relatief zachte landing in iemands tuin. Aangezien de telefoon de val filmde en ontgrendeld was, was het een kwestie van tijd voordat de Samsung terugkwam bij zijn rechtmatige eigenaar.

Het avontuur was voor het neefje van Blake Henderson (en medepassagier) Robert Ryan reden genoeg om de beelden van een vallende smartphone op YouTube te zetten. Met succes, want het werd in no-time bijna een miljoen keer bekeken!

In de beschrijving laat Robert Ryan weten wat er precies gebeurde:

My uncle Blake Henderson encountered severe turbulence while chasing a JN-4 Jenny bi-plane (seen at the beginning of the video). his phone was sucked out of the craft on accident and dropped around 1000 ft into a very nice families yard!

De beelden zijn hieronder te zien. Het eerste filmpje is de ingekorte versie, daaronder is het ruwe materiaal te zien.

Bron: TravelAndLeisure

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

2 comments

Comments are closed.