Tropische-oorden-Barbados-01

Afscheid nemen van de zomer… doe je op Barbados!

Vandaag de dag word je geacht om ten koste van alles het nieuws te volgen. Politieke crises in de wereld, aanslagen die de grote wereldsteden teisteren, het klimaat wat voor ellende zorgt. Het is niet altijd even leuk en dus is het tijd voor een uitweg. Een plek om die narigheid achterwege te laten. Dat kun je doen door in een hoekje te kniezen en te wachten tot alles voorbij is, maar het is beter om een drankje erbij te pakken, je pak uit te doen en met collega’s tijdens de vrijmibo over de echt leuke dingen te praten.

En met dit koude weer kan maar één onderwerp de revue passeren: een tropisch oord. Want zeg nou zelf, waar kun je beter de sleur achter je laten dan op het strand, in een ver land, met een kokosnoot in je hand? Precies. Tijd dus om foto’s erbij te pakken van Barbados, een Caribisch oord, dat iets ten noorden van Trinidad & Tobago en Venezuela ligt. Wat weten we precies van dit eiland? Eigenlijk niet veel, en soms is dat ook niet nodig. Het enige waar jij je daar om hoeft te bekommeren, is of de stranden wit genoeg zijn en of er wel of niet opnieuw zonnige temperaturen zijn.

O ja, Barbados heeft ook nog een wereldster in de gelederen, want de roots van Rihanna liggen op dit eiland. Misschien kom je haar wel tegen in haar sexy carnavalsoutfit!

Enfin, genoeg over deze superster. Op dit moment is Barbados zelf het enige dat telt, dus ga er eens goed voor zitten om deze prachtige kiekjes van het Caribische eiland te bekijken, enjoy!


Bekijk ook: tropische foto’s van de Malediven.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.