will-smith-bungee-jump-grand-canyon

Will Smith is absolute eindbaas en doet bungeejump in de Grand Canyon

Wat is hij toch gewoon gebleven he?! Will Smith heeft er weer eens een krankzinnige dag opzitten door te bungeejumpen in de Grand Canyon. Voor ons stervelingen iets ondenkbaars, maar de Hollywood-acteur draait er zijn hand niet voor om. Om zijn vijftigste verjaardag te vieren besloot hij voor zijn YouTube-kanaal de sprong te wagen vanuit een helikopter tussen de rotsen van Arizona. Het laat opnieuw zien waarom Will Smith één van de coolste Amerikanen is.

Wie alleen geïnteresseerd is in de sprong zelf, moet de video starten vanaf 4:10.

Dat Will Smith er een enerverend leven op nahoudt is het understatement van het jaar. De beste man stal de show in films als The Pursuit of Happyness, I Am Legend en Men In Black en is daarnaast ook op muzikaal vlak een echte hitmachine. Zo maakte hij hits als ‘Gettin’ jiggy wit it’ en ‘Switch’ en was hij ook verantwoordelijk voor de officiële anthem van het WK Voetbal in Rusland. Samen met Nicky Jam en Era Istrefi produceerde hij ‘Live It Up’, wat ook een knaller van een hit was.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: