Mount-Rushmore-vakantie

Deze plekken in Amerika moet je bezocht hebben!

Happy 4th of July! Heel Amerika viert vandaag feest door middel van lekker eten, vuurwerk en een overdosis aan patriottisme. Maar voor toeristen is het land van de onbegrensde mogelijkheden ook de perfecte plek om op vakantie te gaan. Qua bezienswaardigheden het land bij uitstek om op bezoek te gaan. Daarom is het op deze Independence Day tijd om die trekpleisters uit te lichten.

4th of July

Voor de mensen die niet precies weten wat er op 4 juli wordt gevierd, is het tijd voor een korte uitleg. Op 4 juli 1776 werd Amerika officieel onafhankelijk. De verklaring hiervoor werd onder andere geschreven door Thomas Jefferson, de derde president van de Verenigde Staten. Nu, bijna 250 jaar later, wordt deze dag gevierd door middel van parades, lekker eten, vuurwerk en heel veel honkbal.

Hotspots Amerika

Wie als kind vroeger de vraag kreeg naar welk land hij of zij wilde reizen, antwoordde onmiddellijk Amerika. En geef ze eens ongelijk. Er is zo verschrikkelijk veel te beleven, dat het bijna zonde is om er niet heen te gaan. Grote vraag is alleen: waar moet je sowieso een keer zijn geweest? De antwoorden liggen misschien voor het oprapen, maar het blijft leuk om ze onder elkaar te zien.

 

Central Park

Central-Park-vakantie

Empire State Building

Empire-State-Building-vakantie

Grand Canyon

Grand-Canyon-vakantie

Mount Rushmore

Mount-Rushmore-vakantie

Vrijheidsbeeld

Vrijheidsbeeld-vakantie

Witte Huis

Witte-Huis-vakantie

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.