Whisky-baan-reizen

Whisky drinken én de wereld rond reizen? Bij Grant’s Whisky kan het!

Zelf noemen ze het “The greatest job interview in the world” en als je er een blik op werpt, is het moeilijk het daarmee oneens te zijn. Grant’s Whisky heeft een vacature uitgezet om je vingers bij af te likken. Het bedrijf uit 1886 zoekt mensen die bereid zijn om hun nieuwe ‘global brand ambassador’ te worden. En zeg nou zelf, wie wil nou niet betaald whisky vertegenwoordigen?

Maar zoals bij alle leuke dingen in het leven gaat zoiets niet vanzelf. Om deze prachtige baan op je cv te mogen zetten, moet je wel eerst door drie rondes heen.

Werken bij Grant’s Whisky

Het eerste wat je moet doen om bij Grant’s Whisky te werken is door te solliciteren. Maar dat doe je niet alleen door te zeggen hoe gemotiveerd je bent. Ze vragen jou een drankje aan te raden met drie ingrediënten die jouw persoonlijkheid beschrijven. Post vervolgens een foto ervan op Instagram met de hashtag #GrantsInterview en je bent klaar met stap 1!

Hoor jij vervolgens bij de 20 beste mensen? Dan word jij in september speciaal naar whiskyland Schotland gevlogen om uitdagingen aan te gaan en te laten zien hoeveel beter jij bent dan de rest.

Zit je uiteindelijk bij de top drie? Dan is er nog één laatste stap die je moet zetten. En die is wel erg lekker. In oktober worden jullie getest door als ambassadeur naar enkele grote wereldsteden te vliegen om daar Grant’s Whisky te vertegenwoordigen. En zoals verwacht mag degene die dit het beste doet een nieuwe baan op zijn cv zetten.

En lange weg die je moet bewandelen, maar wat voor één! Vier je de vrijmibo ook eens op een andere plek.

Bron: Grant’s Whisky

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: