whatsappgroep-beheerder-berichten

Nooit meer eindeloze berichtjes in groepsapps door deze update

Er zijn weinig dingen zo irritant als een telefoon die non-stop aan het trillen is. Constant krijg je berichtjes via groepsapps binnen waar je niet om vraagt. Honderd berichten van de buurtpreventie (die toch echt alleen voor de veiligheid is), een flink aantal gifjes in je vriendengroep en de zoveelste afzegging voor een training van je voetbalteam. Om daar een eind aan te maken, heeft WhatsApp een nieuwe functie ontwikkelt, die hieraan een einde maakt.

Beheerder Whatsappgroep

Via de blogpagina van WhatsApp, heeft de chatdienst namelijk bekendgemaakt dat er een nieuwe instelling komt. Deze maakt het mogelijk om enkel de beheerder van een appgroep berichten te verzenden.  Op die manier kun je makkelijk afspreken wie het meest geschikt is om deze taak toebedeeld te krijgen en de verantwoordelijkheid op zich te nemen. Je kunt het binnenkort vinden door naar ‘groepsinstellingen’ en vervolgens ‘groepsinformatie’ te gaan. Daar valt dan deze functie te zien.

Werk

Deze nieuwe functie zorgt er niet alleen voor dat je telefoon niet overstroomt met veel onnodige appjes, maar voor de mensen met een intensieve baan is het ook een geweldige uitkomst. Het bespaart je een hoop afleiding en zo raakt jouw bedrijfstelefoon niet in no-time overbelast.

Dat WhatsApp een enorme afleiding is, is allang geen verrassing meer. Zo werd tijdens een onderzoek bekend dat een andere stoorzender – je mail – jou behoorlijk uit je concentratie kan halen. Het kost je namelijk in totaal twintig minuten voordat je weer volledig op je werk gericht bent. En dan hebben we het niet over het antwoorden of het afhandelen van de mail, maar de periode totdat je weer voor de volle 100% procent aan het werk bent. Dan is een update als deze geen overbodige luxe.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: