vacature-werk-kaas-proeven

Ga jij straks voor dit bedrijf betaald kaas proeven?

Kaas-connaisseurs opgelet: het Engelse bedrijf Sorted is op zoek naar iemand die extreem veel liefde voor dit product kent. Voor de vacature ‘Assistant Director of Cheese’ is de bezorgdienst op zoek naar jou! Dus werk jij elke dag hompen kaas naar binnen en reikt jouw kennis verder dan het verschil tussen brie en camembert, dan ben je hier aan het juiste adres.

Werken met kaas

Over welke vaardigheden moet je beschikken om bij Sorted (gevestigd in Manchester) als kaasexpert aan de slag te kunnen? Je moet een diepgewortelde kennis hebben van het zuivelproduct. Daar blijft het niet bij, want je moet ook het vermogen hebben om de juiste kaas met andere etenswaren te combineren. Het is dus van essentieel belang om die ene koeien- of geitenkaas te serveren met tomaat, olijven, druiven of enkel een stukje (stok)brood. Dan ben jij dé perfecte man voor deze baan! Of zoals ze zelf zeggen: “you’ll ‘brie’ a great candidate for this new role.”

Lees ook: start de beste feesten met de ‘champagne gun’!

Software

Er is echter één kleine twist: je moet ook verstand hebben van technologie. En dan bedoelen we niet dat je het verschil tussen Word en Excel weet, maar de echte ins en outs van onder andere coderen en het ontwikkelen van software. Heb jij hier gelukkig ook verstand van, dan wacht hier jouw droombaan. Je mag doen wat je leuk vindt en… je krijgt als bonus een ongelimiteerde hoeveelheid kaas! Inderdaad, zoals ze zelf letterlijk verwoorden: “Aside from our standard benefits (such as 40 days holiday and 5% pension contribution), you’ll get unlimited cheese. Yes. Unlimited.”

Zie jij het meer zitten om voor Richard Branson te werken? Dan had je lange tijd de kans om als assistent van de Virgin-miljardair te werken. Die kans is inmiddels verkeken, maar wellicht heb je binnenkort nog een kans.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: