Yanet-Garcia-Weervrouw-Mexico

Met weervrouw Yanet Garcia gaat de hittegolf nog even door

Wat? Sorry, had iemand het hier over het weer? Er schijnt inderdaad iets met een hittegolf te zijn, maar dat zal menig man een zorg zijn als ze de Mexicaanse weervrouw Yanet Garcia zien. Hoe je haar het beste kunt omschrijven? Een soort Helga van Leur, maar dan anders en beter. Niet per se meer bekwaam in haar vak, maar je snapt wel wat we bedoelen. Want zal de mannelijke kijker een zorg zijn of ze 30, 40 of 50 graden en een hogedrukgebied voorspelt. Yanet Garcia is immers veel meer dan een weervrouw. De brunette beschikt over een geweldig lichaam en is daar zelf ook heel erg trots op. Op haar Instagram-pagina plaats ze geregeld foto’s van zichzelf als weervrouw.

 

Tekst loopt onder de foto’s door

Fitgirl

Dat deze weerbabe veel met haar lichaam bezig is, is goed te zien op de sociale media. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Zoek op Yanet Garcia en je ziet dat bijna vijf miljoen mensen haar volgen. Een ongekend aantal. Zo groot als Sara Underwood is ze nog niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Haar kiekjes liegen er in elk geval niet om!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.