Sara-Underwood-Bath-Tub-Scene

Instagram-babe Sara Underwood legt het nog één keer uit

Wacht, hoe zat het ook alweer met aandelen van bedrijven die vrijwel niks waard waren? Kon je daar nou veel geld mee verdienen? Enfin, het zal wel. Wat veel belangrijker is, is dat het wordt uitgelegd door een van de knapste babes van Instagram: Sara Underwood. En nee, dat is geen familie van Frank Underwood van House of Cards. De blondine mag dan geen actrice zijn, maar de verwijzing die hier wordt gedaan naar de film The Big Short is meer dan prijzenswaardig.

Voor iedereen die deze film (met onder andere Christian Bale en Brad Pitt) nooit eerder heeft gezien. Het gaat over de kredietcrisis van 2007 tot 2010 die ervoor zorgde dat de huizenmarkt in elkaar stortte.

Margot Robbie

Nou is dat misschien wat kort door de bocht, maar het probleem met zo’n film is dat de financiële termen je om de oren vliegen. We zijn daar de afgelopen jaren al genoeg mee geconfronteerd op het nieuws en misschien wel in onze portemonnee, maar het echt begrijpen gaat soms wat ver. Om The Big Short daarom wat aantrekkelijker te maken, riepen ze de ‘hulp’ van actrice Margot Robbie in een bubbelbad in om het nog even haarfijn uit te leggen.

Sara Underwood

Het origineel van die clip vind je hier, maar wij focussen ons nu op Sara Underwood. De koningin van Instagram (8 miljoen volgers) vertelt ons op haar eigen manier hoe deze ingewikkelde markt in elkaar steekt. In een bubbelbad, met een glas champagne in de hand. Precies zoals het origineel. En waarom zou je het veranderen? ‘Never change a winning team’, toch?

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.