Films-voor-verkoeling

Van deze films koel je vanzelf weer af

Het is weer mooi geweest. Leuk hoor, dat mooie weer, maar temperaturen van 35 graden zijn in Nederland veel te gortig. Voor degenen die vakantie hebben is het een groot feest, maar anders is het zwoegen. Op kantoor werk jij je in driedelig pak in het zweet en in de brandende zon arbeid verrichten is ook niet altijd een pretje. Geen verrassing dus dat veel mensen smeken om een kleine verkoeling.

Dit kan op veel verschillende manieren. Als het van de baas mag wat lossere kleding dragen, kilo’s ijs om je heen verzamelen of gewoon de airco op volle pit zetten en alles verder hermetisch afsluiten.

Een andere, meer originele, manier is om te genieten van films en natuurdocumentaires die volledig in het teken staan van de winter. Want zeg nou zelf, als jij een stoet pinguïns door de sneeuw ziet banjeren koel je toch vanzelf weer af? Je hoeft ook niet direct een sjaal om te doen, maar de volgende vijf films zorgen ongetwijfeld voor een hoop verkoeling.

 

March Of The Penguins

https://www.youtube.com/watch?v=_kXO-SYzWJ0

The Revenant

The Hateful Eight

https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

Everest

Frozen Planet

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

One comment

Comments are closed.