ontslag-nemen-champagne

VIDEO: man spuit champangefles over bureau baas leeg en neemt ontslag

Het is de droom van iedere werknemer om ooit eens op grandioze wijze ontslag te nemen. Het liefst door zoveel mogelijk stampij te maken, jouw baas flink de waarheid te vertellen en met slaande deuren en een achterwaartse salto het gebouw te verlaten. Een man uit Amerika heeft dit gerealiseerd, al was hij zo dom om het online te delen.

Ontslag met champagne

Data-analist Francisco Pellegrino zag het niet meer zitten bij Sidoti & Co. en postte en video waarop te zien was hoe hij met een fles champagne in de hand ontslag nam. En dat in het kantoor van zijn baas!

Te zien is hoe Francisco een briefje op het bureau van zijn baas legt met de tekst “F*ck you Peter, I quit”! Vervolgens pakt hij een fles champagne en spuit deze leeg in de kamer van de man aan wie hij de baan te danken had.

Tegenover de New York Post liet CEO Peter Sidoti weten dat de beste man – gek genoeg – niet meer bij Sidoti & Co. werkt. “Ik weet niet eens hoe ik hierop moet reageren”, was zijn veelzeggende reactie op de vraag wat hij hiervan vindt.

Hieronder is een clip van de Instagram Stories van Francisco te zien, waarin hij het briefje op het bureau legt en vervolgens de champagnefles opentrekt. Het volledige fragment is hier te bekijken.

Miljardair

Zo zie je maar dat mensen op de gekste manieren kunnen leven en soms volledig door kunnen slaan. Niet altijd door op deze manier ontslag te nemen, maar wel door rare levensstijlen te hanteren. Zo leeft deze jonge Noorse miljardair door zijn dagen in Qatar te slijten en sushi van lichamen van naakte vrouwen te eten.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: