World-Smile-Day-Rene-van-der-Gijp

World Smile Day vier je maar met één iemand!

Het is vandaag de eerste vrijdag van oktober. Voor velen een dag die niet veel afwijkt van de vorige dagen en ook niet van de dagen die nog komen. Anderen – degenen die alle ietwat onzinnige feestdagen bijhouden – weten direct dat het World Smile Day is, bedacht door de ‘Harvey Ball World Smile Foundation’ in 2001, nadat de ontdekker van de smiley (Harvey Ball) overleed.

Maar hoe vier je World Smile Day? Je kunt kijken naar Geer en Goor of de gulle lach van Ron Brandsteder, maar van één programma (en één persoon in het bijzonder) krijgen we simpelweg geen genoeg: Voetbal Inside en René van der Gijp.

René van der Gijp

De oud-vleugelspits van onder meer PSV, Sparta Rotterdam en KSC Lokeren schuift al sinds 2008 iedere maandag en vrijdag vast aan bij de mannen van Voetbal Inside en met hem is het aantal lachsalvo’s aan tafel drastisch toegenomen. Want of het nou gaat om een fragment van Harry Mens in Business Class, de zoveelste miskoop van Ajax of ‘Manolevje’, het wordt automatisch een stuk leuker om naar te kijken als je de schaterlach van Van der Gijp op de achtergrond hoort. De onderstaande fragmenten zijn daar het perfecte voorbeeld van!

https://www.youtube.com/watch?v=dhwy9Vcp_gk

Bron beeld: YouTube

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

One comment

Comments are closed.