venom-film-reviews

De eerste ‘Venom’ reviews met Tom Hardy zijn binnen en het valt niet mee

Weet je nog? Die goeie ouwe tijd waarin we dachten dat Venom met Tom Hardy in de hoofdrol een brute film zou worden? Dat blijkt nu een deceptie van jewelste te zijn. Filmrecensenten hebben namelijk voor het eerst naar de tegenstander van Spider-Man gekeken en waren snoeihard over hun oordeel: het is echt niet goed.

Reviews ‘Venom’

Venom, die 5 oktober in premiere gaat, kan niet op goede reviews rekenen. We willen graag dat Tom Hardy opnieuw een glansrol te pakken heeft, maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sterker nog: tijdens het schrijven van de reviews voor Venom hebben veel mensen de zaal verlaten.

Lichtpuntjes

Toch is niet iedereen zo meedogenloos met alle Venom reviews. Hoewel het kennelijk geen hoogvlieger is, zijn er alsnog enkele lichtpuntjes.

Sequels met Tom Hardy

We moeten nog afwachten hoe het grote publiek reageert, maar toch schijnen er al twee vervolgfilms in de maak te zijn. Tom Hardy heeft een contract getekend voor drie films, waarmee je kunt stellen dat we nog niet van de antiheld af zijn. Aanstaande vrijdag is Venom te zien, dus dan is het tijd om jouw eigen oordeel te vellen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: