Tui-vacature-stockholm

TUI zoekt ‘professionele luilak’ voor baan in Stockholm

In deze grauwe, donkere dagen is er toch nog licht aan het einde van de tunnel. Reisorganisatie TUI is namelijk op zoek naar iemand die bekend staat als een ‘professional slacker’ (professionele luilak). Met andere woorden: jou! De ‘fakeation specialist’ – zoals in de functieomschrijving staat – is heel erg goed in niks doen, uitstellen en vooral geen verantwoordelijkheid nemen.

Vier mensen maken kans op deze fantastische baan. Ze moeten vooral nergens goed in zijn, “voert met trots en tegen elke prijs zo min mogelijk uit en heeft een benijdenswaardig vermogen om te dagdromen over zonnigere dagen.”

Alles is toegestaan, mits je geen stressvolle activiteiten beoefent, of beter gezegd: dingen die ook maar voor een klein beetje inspanning of stress zorgen. En gelijk hebben ze, want waarom zou je werk kiezen wat energie kost? Heb je natuurlijk vrij weinig aan. Daarom is dit voor de mensen die liever niet met hun poten in de klei staan, maar wél op een salaris willen rekenen een ideale uitkomst. En ja, het zal ongetwijfeld een marketingstunt zijn, maar daar heb jij voor heel even lak aan.

Stockholm

Het zal niet meer als een verrassing komen, maar er staat bij de eisen geen lange lijst. Zelf zeggen ze dat je “totaal niet buiten het hokje kunt denken en je zeer ongemakkelijk voelt bij woorden als ‘productiviteit’ en ‘deadlines.” Over de geldelijke vergoeding die hier tegenover staat is TUI niet duidelijk, maar er wordt wel vermeld dat het “gegarandeerd veel te hoog is in vergelijking met de prestaties.”

Je zult echter wel moeten emigreren naar Zweden, want jouw kantoor bevindt zich namelijk in de hoofdstad van het Scandinavische land: Stockholm. Van 22 januari tot en met 4 februari ben je aan het ‘werk’, met werktijden van 7:00 tot 13:00 uur of 13:00 tot 19:00.

Aanmelden

Wie interesse heeft voor deze vacature heeft tot en met 14 januari de tijd om zich aan te melden voor deze ronduit bijzondere functie. Dit doe je echter niet met een motivatiebrief en een kopie van je CV. In plaats daarvan stuur je een foto waarin jij in een drukke en stressvolle omgeving niks aan het doen bent. Ze willen immers niet dat je daar teveel tijd en moeite voor doet.

Toch maar wel een baan in een reisomgeving waarin je serieus moet werken, maar wel de hele wereld over mag reizen? Bekijk hier dan eens de vacature die Discovery Channel voor jou open heeft staan!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: