Reizen-Discovery-vacature

Discovery Channel zoekt iemand die een jaar gratis de wereld rond reist!

Iedereen wilt het liefst de wereld rond reizen. Voor velen is het van kinds af aan het ultieme doel om alle landen met al haar culturen, klimaten en gebruiken te bezoeken en zichzelf ermee te verrijken. Misschien had je zelfs vroeger een kaart van de wereldkaart op je slaapkamer met een punaise op elke land dat je bezocht had. Voor de mensen die zich in alle vorige punten herkennen is er nu goed nieuws. Discovery Channel is op zoek naar iemand een jaar lang voor hen de wereld rond reist. En dat gratis! De populaire televisiezender vergoed immers al jouw kosten die je in Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Zuid-Afrika en Kroatië maakt.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen moet je natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Je moet van reizen houden (logisch.), creatief zijn, ervaring hebben met social media en storytelling en *tromgeroffel* je mag iemand meenemen om deze onvergetelijke ervaring mee te delen!

Allemaal leuk en aardig, maar een standaard sollicitatie hiervoor sturen is natuurlijk niet genoeg. Wil jij ervoor zorgen dat je uniek en nét iets specialer bent dan al die andere kandidaten, dan moet je een filmpje van 30 tot 60 secondes maken en uploaden op YouTube of Vimeo. Ook stuur je een foto van één van jouw fabelachtige reiservaringen en vertel je ook waarom dat voor jou zo memorabel was.

Ben Mikha

Degene van wie jij het stokje overneemt is Ben Mikha. Hij was de allereerste die de vacature van ‘Global Intern’ mocht invullen. Via Instagram deelde hij en aantal kiekjes van zijn reis en dat er zo uit:

Tekst loopt onder de posts door.

Je hebt tot 17 december de tijd om jouw interesse in deze te gekke vacature te tonen. Dan kiest Discovery Channel de 100 finalisten, waarna het publiek de gelukkige winnaar eruit pikt. Mocht je het niet worden? Geen paniek, want je kunt altijd nog betaald in een pittoresk dorpje in Zwitserland wonen! Alles daarover vind je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

2 comments

Comments are closed.