maaike-muller-instagram-model

Maaike Müller is één van de knapste modellen van Nederland!

Wie aan alle Nederlandse topmodellen denkt, zal vooral beelden van Doutzen Kroes, Romee Strijd, Robin Hölzken en Yfke Sturm voor zich zien. Aan wie we minder snel denken – maar zeker niet minder mooi is – is Maaike Müller. De 22-jarige Woerdense genereert de laatste tijd behoorlijk wat bekendheid doordat ze op de shortlist van de jaarlijkse FHM500 staat. WoerdenTV meldt dat ze het zelf in elk geval ontzettend gaaf vindt en dat blijkt ook wel aan de link die ze in de bio van haar Instagram-profiel zet.

Zo maakt ze het haar fans zo makkelijk mogelijk om op haar te stemmen. En laten we eerlijk zijn: er is bijna geen reden om het niet te doen. Met haar sprekende ogen en Robin Wright-achtige coupe is Maaike Müller een welkome verschijning tussen het Nederlandse modellengeweld. Om dat te onderstrepen hebben we haar mooiste Instagramfoto’s onder elkaar gezet!

Instagram Maaike Müller

Benieuwd naar meer knappe Nederlandse modellen? Check dan hier hoe je het beste een relatie met Robin Hölzken kunt aangaan. Of droom anders weg bij nieuwste Hunkemöller-collectie van Doutzen Kroes!

Bron: Instagram Maaike Müller, fotograaf: Denis Mutlu

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: