champagne-gun-mannen-cadeau

Met de Champagne Gun start jij de beste feesten!

Maak kennis met de tool die alleen voor echte helden bestemd is: de Champagne Gun. Voor de mensen die niet kunnen raden wat het precies is: je hebt een supersoaker, hangt er een champagnefles aan en spuiten maar! Alleen grote meneren zijn goed genoeg om er één te hebben.

‘Champagne Gun’

Vergeet de feestjes waarbij de blokjes kaas en plakjes worst het hoogtepunt van de avond waren. Op deze manier ben jij het middelpunt van elke borrel. Misschien zelfs wel die op de vrijdagmiddag. Het ziet er weliswaar uit als een speeltje voor de nouveau riches onder ons, maar dat mag de pret niet drukken.

Ze zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: goud, zilver en rosé. Voor ieder wat wils en met de juiste fles champagne heb je de tijd van je leven. En mocht je het zonde van de alcohol vinden, dan pak je toch gewoon de goedkoopst mogelijke fles?!

En welke koning heeft dit moois bedacht? Jeremy Touitou van de ‘King of Sparklers’. Zoals het op zijn site staat: “Deze ‘party weapon’, compleet onschadelijk, kan worden herladen met elk champagnemerk en werkt met zowel een watertuit als met een diffuser.”… Het is dus gewoon heel erg vet!

Voor een slordige $459 is dit mooie ding van jou. Dan ben je net zo’n held als al die andere – net iets te rijke – gasten.

O ja, Angela White heeft er ook één. Nóg een reden om de Champagne Gun te kopen!

Vrijmibo

Kies je ervoor om het tijdens de vrijmibo iets rustiger aan te doen en jouw collega’s op een andere manier voor je te winnen? Dan zijn deze vrijmibo partytricks de ultieme manier om de show te stelen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: