sylvester-stallone-workout-instagram

Sylvester Stallone (71) laat met work-out op Instagram zien topfit te zijn

Dat leeftijd slechts een getal is, wordt andermaal bewezen door Sylvester Stallone. De 71-jarige Rocky deelde onlangs een video op Instagram waarop te zien is hoe hij pull-ups doet, terwijl er een gewicht van 50 kilo aan zijn lichaam hangt. Niets dan respect voor de man die niet alleen als de geliefde bokser op het witte doek schittert, maar ook als Rambo furore maakte.

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Creed

De fitte Stallone is niet alleen bezig met zijn workout om fysiek volledig in orde te zijn. De opnames van Creed 2 – het vervolg op Creed, dat weer een sequel van de Rocky-reeks is – zijn in volle gang en dan wil je natuurlijk zo gespierd mogelijk in de bioscoop te zien zijn. Overigens is Rico Verhoeven in beeld om een rol te spelen in deze film, maar daar is verder nog weinig over bekend.

Het is hartstikke goed dat Stallone – en alle anderen die op leeftijd zijn – nog altijd aan zijn lichaam werkt, maar soms heb je mensen in de sportschool die het bloed onder je nagels vandaan halen. Reebok bracht in september 2017 de grootste ergernissen in de sportschool in beeld en ze zijn stuk voor stuk extreem herkenbaar!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

2 comments

Comments are closed.