Suggesties-goede-batman

5 Suggesties voor een goede Batman, na het ‘ontslag’ van Ben Affleck

Wat hebben Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale en Ben Affleck met elkaar gemeen? Ze kropen allemaal in het vleermuizenpak van Bruce Wayne, aka Batman. Laatstgenoemde neemt binnenkort echter afscheid van deze rol, want regisseur Matt Reeves kondigde onlangs in een interview met Hollywood Reporter aan dat zijn volgende Batman-film zich focust op een “Bruce Wayne in zijn jonge jaren”. Met andere woorden: bye bye Ben Affleck!

Er moet dus door DC Comics worden gezocht naar een nieuwe Batman, maar wie moet die rol op zich nemen? Vrijmibro kwam met vijf suggesties.

Criteria goede Batman

Waar moet een goede Batman aan voldoen? Hier zijn hier twee belangrijke criteria voor. Allereerst moet diegene zowel een rijk persoon als een vechtmachine kunnen spelen. Verder moet er geen conflict zijn met Marvel, de concurrent van DC Comics. Hugh Jackman en Robert Downey jr. zouden in de praktijk nooit Batman kunnen spelen, aangezien zij al Wolverine en Tony Stark (Iron Man) spelen.

Dat gezegd hebbende, is het tijd om de volgende vijf suggesties te introduceren!

Suggesties

Jake Gyllenhaal
suggestion-batman-jake-gyllenhaal
Fans dromen van hem in de rol als Joker, maar wat weinigen weten is dat hij bijna Batman was in plaats van Christian Bale. Hij schitterde dus weliswaar niet in The Dark Knight, maar is het dan nu tijd voor een herkansing?

Ryan Gosling
ryan-gosling-batman
Een man die niet alleen zijn looks mee heeft, maar ook hardere rollen op zich kan nemen (heeft iemand Drive gezien?!). Je zou dus denken dat hij perfect voor deze rol is en wij kunnen dan ook niet wachten!

Jon Hamm
jon-hamm-suggesties-batman
Van zakenman in Mad Men naar de steenrijke Bruce Wayne; het is een niet al te grote overgang. Het uiterlijk van de superheld heeft hij in elk geval mee en we weten zeker dat hij in de batsuit net zo goed acteert.

Michael C Hall
suggestie-batman-michael-hall
Kroop negen seizoenen lang in de rol van de psychopathische Dexter, maar daarna hebben we niet veel meer van Michael C Hall gehoord. Wordt dit de rol die zijn carrière een nieuwe impuls geeft?

Gabriel Macht
harvey-specter-suits-succes-lessen
Harvey Specter, zoals hij in Suits heet, was een paar jaar geleden in de running als Batman, maar kon door het drukke programma van de advocatenserie de rol niet aanvaarden. Toen kreeg Ben Affleck de rol, maar ditmaal heeft hij misschien meer geluk.

Wie Vrijmibro ook een goede suggestie voor Batman vind is John Krasinski, maar omdat hij in de serie Jack Ryan (van de boeken van Tom Clancy) speelt, hebben we hem er voor het gemak buiten gelaten.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: