cristiano-ronaldo-juventus-opvolger

Vijf potentiële opvolgers van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid

Wat lange tijd als onmogelijk werd beschouwd, lijkt nu werkelijkheid te worden: Cristiano Ronaldo vertrekt bij Real Madrid. Na negen extreem succesvolle seizoenen (307 goals in 288 competitiewedstrijden) staat de Portugees voor een overstap naar Juventus. Hoewel de contracten nog niet getekend zijn, wijst alles erop dat CR7 binnenkort zijn wedstrijden in Turijn speelt.

Het vertrek van Ronaldo zorgt wel voor een probleem, want wie moet één van de beste spelers ooit vervangen? Een vleugelspits die elk seizoen minimaal dertig keer scoort, daar heb je niet snel een opvolger voor. Om over zijn populariteit en marketingwaarde nog maar te zwijgen. Toch heeft Vrijmibro deze moeilijke taak op zich genomen en deze vijf spelers aangewezen als de nieuwe vedette van Real Madrid.

Neymar

Is de naam die al het langst rondzingt in Madrid. Lange tijd waren er geruchten dat hij ongelukkig was bij Paris Saint-Germain en voor een nieuw verblijf in Spanje openstaat. De Madrilenen zouden zelfs een bod van meer dan 300 miljoen hebben uitgebracht, maar dat werd al snel naar het rijk der fabelen verwezen. Na dit WK zal echter geen fan wachten op de komst van de Braziliaan.

Kylian Mbappé

Ook hier zou Real al een megabod op hebben (272 miljoen euro!), maar dat verhaal werd door het bestuur eveneens als onjuist bestempeld. Ze zouden wel potentieel één van de beste spelers ter wereld contracteren. Mbappé is nog maar negentien jaar, maar is dit WK één van de smaakmakers. Tel daar de voorbije twee seizoenen bij PSG en AS Monaco bij op en je hebt een superster in wording!

Leroy Sané

De 22-jarige Duitser heeft een topseizoen achter de rug bij Manchester City, maar werd gek genoeg niet meegenomen naar het WK (net als deze spelers). Mocht ervoor worden gekozen om deze jongen vast te leggen, dan hebben de supporters in elk geval voldoende spektakel voor de komende jaren. En Sané heeft zo lang vakantie gehad, dat hij fris en fruitig aan de start van La Liga kan beginnen.

Eden Hazard

Er zijn al jaren geruchten dat de Belg een nieuw onderdeel van de Galacticos wordt, maar het is er nooit van gekomen. Misschien dat dit het ideale moment is om Eden als kersverse linksbuiten te strikken. En aangezien ze ook graag Thibaut Courtois als nieuwe doelman willen, kunnen ze er gelijk een package deal van maken. Een win-winsituatie!

Paulo Dybala

Als Ronaldo echt naar Juventus vertrekt, heeft de club uit Turijn een probleem met het aantal aanvallers. Mandzukic, Higuain, Dybala én Ronaldo is te veel van het goede. De enige speler waar Real op lange termijn interesse in kan hebben is Dybala, dus laat die papieren maar ondertekenen! En de 24-jarige Argentijn is veel te goed om in het systeem van Juventus te spelen. Dan kan hij beter in een vrije rol bij Madrid voetballen.

Bron beeld: Instagram Cristiano Ronaldo

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: