john-krasinski-jack-ryan-tom-clancy

John Krasinski schittert als Jack Ryan in Tom Clancy-serie

Wie bekend is met de boeken van schrijver Tom Clancy (1947-2013) weet dat zijn werk bomvol spanning en actie over politiek en inlichtingendiensten zit. Nu wordt dat werk visueel gemaakt met de Amazon Prime-serie Jack Ryan. Daarin speelt John Krasinski de rol van Jack Ryan, een opkomende data-analist binnen de CIA. Hij wordt ‘het veld’ in gestuurd om de communicatie van terroristische organisaties bloot te leggen. En natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot.

Wordt het een nieuwe Homeland? Misschien, maar de trailer hieronder laat zien dat het een serie wordt die je absoluut in de gaten moet houden!

Trailer Tom Clancy’s Jack Ryan

John Krasinski

De man die in de rol van Jack Ryan kruipt, John Krasinski, timmert de laatste jaren lekker aan de weg om een A-list acteur in Hollywood te worden. Het gros van de mensen zal hem kennen als Jim in de comedyserie The Office, maar met de horrorfilm A Quiet Place kon hij dit jaar op bijzonder lovende kritieken rekenen. Niet voor niets scoort het een 7,9 op het IMDb, waarmee het als één van de beste horrorfilms ooit wordt beoordeeld.

https://www.youtube.com/watch?v=mrulKWFjT2g

Releasedatum ‘Jack Ryan’

Jack Ryan verschijnt op 31 augustus op Amazon Prime. Dan gaan we kijken of het werk van Tom Clancy als serie staande houdt. En mocht het toch niet jouw smaak zijn, dan zijn deze series wellicht wel wat voor jou!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: