beste-stranden-instagram-2018

Deze stranden zijn perfect voor jouw zomerse Instagram-feed

De zomer bestaat uit een paar dingen: zon, zee, de lekkerste zomerhits en natuurlijk: het strand! Want hoe kun je beter van het mooie weer genieten, dan door lekker aan het strand met je vrienden te relaxen. Het geeft niet alleen het ultieme zomergevoel, maar het geeft veel mensen ook rust. En laten we vooral niet vergeten dat hagelwitte stranden mooie vakantiefoto’s oplevert. En die kiekjes verzamelen we tegenwoordig niet meer in het plakboek, maar delen we op Instagram.

Lees ook: op deze eilanden kun jij perfect wegdobberen!

Daarom is het tijd om de mooiste stranden van de zomer van 2018 onder elkaar te zetten. TravelSupermarket heeft hier een handje in geholpen, door te kijken van welke het vaakst foto’s op Instagram worden gepost. Daar is deze top tien uitgekomen!

Mooiste stranden 2018

Whitehaven Beach, Australië


Lanikai Beach, Hawaii


Horseshoe Bay, Bermuda


Cayo Coco Beach, Cuba


Bavaro Beach, Dominicaanse Republiek


Boulders Beach, Zuid-Afrika


Bournemouth Beach, Engeland


Pink Sands Beach, Bahama’s


Ao Nang Beach, Thailand


Playa Paraiso Beach, Mexico

Een mooi strand is perfect om je vakantiedagen aan te slijten, maar het kan natuurlijk nog veel gekker. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om in Mexico te verblijven. Niet in het eerste hotel dat je tegenkomt, maar in een speciaal ’tequilavat’! Check hier hoe dat eruitziet.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: