stage-reizen-afrika-europa

Perfecte stage: ga jij fietsen door Europa en Afrika?

Het is alweer half februari en dat betekent voor veel bedrijven dat er naarstig naar stagiaires voor het komende schooljaar worden gezocht. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde. Voorzichtig gaan studenten op zoek naar plekken waar ze hun passie kwijt kunnen en ook nog eens een hoop opsteken.

Maar even alle gekheid op een stokje, het enige wat jij als werkzoekende wil is een plek vinden die zó vet is, dat je er jouw vrienden gek van jaloezie mee kunt maken. En laten wij nog net die ene plek hebben gevonden, want jij kunt vanaf september jouw fietsreis door delen van Europa en Afrika filmen!

TDA Global Cycling

Het Canadese TDA Global Cycling is op zoek naar iemand die handig is met social media, sportief is en goed overweg kan met een camera. Diegene zal er namelijk voor zorgen dat de zogenaamde ‘Tour d’Afrique’ – die over Europa en Afrika loopt – voor iedereen zichtbaar zal zijn.

Deze trip start op 1 september in Barcelona en zal gaandeweg steeds zuidelijker gaan. Door Spanje zal je naar Lissabon trekken, waarna je de oversteek maakt naar het Marokkaanse Casablanca. Vanuit het noordelijke deel van Afrika zak je via de westkant naar beneden, richting het Ghanese Cape Coast.

Je hebt de volledige vrijheid om zelf de tijden te bepalen om het beeldmateriaal te monteren, al zal de eigenaar van TDA Global Cycling, Henry Gold, het tweede deel van de rit aansluiten om niet alleen mee te fietsen, maar jou ook professionele feedback te geven.

Om mee te doen moet je minimaal achttien jaar oud zijn, een geldig paspoort hebben, ervaring hebben met monteren en ook een klein woordje Frans spreken, al is dat geen vereiste. Je kunt je aanmelden voor deze te gekke stageplaats tot 1 juni. Precies een maand later wordt bekend gemaakt wie de gelukkige is voor deze onvergetelijke fietstocht. 31 december, oudjaarsdag dus, is de laatste dag van deze tocht.

De laatste paar maanden zijn meerdere bedrijven op zoek naar mensen die vrijwillig voor hen de wereld rondreizen. Zo is Discovery bijvoorbeeld zoekende naar iemand die gratis de mooiste plekjes opzoekt. Wil je het wat rustiger aandoen, dan kun je altijd nog in het Zwitserse Albinen wonen, waar je geld toe krijgt om er te vertoeven.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: