spiderman-game-easter-egg-trouwen

Spider-Man easter egg van huwelijksaanzoek loopt op gruwelijke wijze mis

Het leven van een Spider-Manfan gaat niet altijd over rozen. Sterker nog, voor deze man liep een potentieel uit op een groot drama. Tyler had namelijk het briljante idee om via een easter egg in de nieuwste Spider-Man game zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Maar zoals de kop van het artikel doet vermoeden, ging het iets anders dan gepland.

Spider-Man easter egg

Het begon allemaal in mei 2018, toen Tyler via Twitter Insomniac Games benaderde. “Ik wil mijn vriendin ten huwelijk vragen en wil dit groots aanpakken. Is er een manier waarop jullie als een easter egg de tekst ‘Madison, wil je met mij trouwen?’ willen coderen?

Hoewel het meestal onbegonnen werk is om zo’n groot bedrijf te benaderen, reageerden de makers van de Spider-Man game (voor de PS4) ook nog. Hun reactie was op het eerste gezicht positief. Hoewel ze niet zeker wisten of een benadering via Twitter handig was, gingen ze er nog mee akkoord ook! Wel hadden ze een kleine vraag aan Tyler. “Het spel komt in september uit. Denk je dat jullie nog minimaal vier maanden bij elkaar blijven?” “Tuurlijk, we zijn al vijf jaar bij elkaar, dus dat komt wel goed”, was zijn antwoord. Driemaal raden, het ging mis. En goed ook.

spiderman-game-easter-egg-trouwen

Plot twist

Een paar weken voor de release van het spel ging het stel uit elkaar, maar daar bleef het niet bij. De vriendin van Tyler ging namelijk aan de haal met zijn broer! Ouch! Over een mes in de rug gesproken.

Het verhaal kwam al snel bij art-director Jacinda Chew terecht. Hij vroeg nog aan Tyler of het in een volgende update veranderd moest worden, maar dat hoefde van hem niet.

Lees ook: Avengers-bloopers laten zien dat superhelden gewoon mensen zijn

In de onderstaande video geeft hij tekst en uitleg over de meest treurige easter egg in de Spider-Man game (en die in de game-geschiedenis)

Bron: Ladbible

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: