sierd-de-vos-commentaar-rakitic

Sierd de Vos gaat als een raket viral na commentaar bij wereldgoal Rakitić!

Het is je door de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Internazionale (1-2) misschien ontgaan, maar Sierd de Vos is wereldwijd viral gegaan! De commentator van Ziggo Sport deed verslag van Tottenham Hotspur – FC Barcelona en ging volledig uit z’n plaat bij de 0-2 van Ivan Rakitić.

Commentaar Sierd Rakitić

Wanneer de Kroaat de bal van buiten de zestien binnen poeiert, gaat het licht in de bovenkamer van Sierd uit. “Rakitić, GOOAAAALLLLL! BOEM! Kghsjjjjj, we have ignition! Psssjjoewww krghhhhh paaaahhh. Rakitić, Rakitić!”

De hilarische beelden zijn in de tweet hieronder te zien!

Het is trouwens niet voor het eerst dat El Sierd losgaat bij een treffer van de Kroatische middenvelder. Tijdens El Clásico verliest Sierd de Vos wederom de controle over zijn eigen stembanden. De één luistert er met het schaamrood op de kaken naar, de ander kan niet stoppen met lachen. Wij horen duidelijk bij de laatste categorie, want dit is te geniaal voor woorden!

https://www.youtube.com/watch?v=xOH1Y-w1Lb4

Sierd tijdens Real – Barcelona

Sierd de Vos staat al langer bekend als een excentrieke commentator, maar dit kwam pas écht tot volle wasdom tijdens El Clásico. In 2011 liep deze variant compleet uit de hand in de slotsecondes. Na een grove tackle kreeg Marcelo direct rood en in het opstootje wat erop volgde, mochten ook Mesut Özil en David Villa inrukken. José Mourinho stak als trainer van de Galácticos zelfs de oog van de in 2014 overleden Tito Vilanova uit. En het commentaar van Sierd? “Dit is toch geweldig?! Dit feest wordt u aangeboden door Sport1!” Wat een koning!

Het is ook doodzonde dat Sierd het commentaar van FIFA 19 niet doet. Maar niet getreurd, want met dit drankspel verzin je vanzelf wel zijn opmerkingen erbij!

Bron beeld: YouTube

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: