Best-hits-2008

Deze hits worden alweer tien jaar oud!

Voor veel millennials zal het even schrikken zijn, maar over een paar dagen is het alweer tien jaar geleden dat het 2008 was. Niet zo wereldschokkend, dat is hoe de tijd werkt, maar lijkt nog helemaal niet zo lang geleden. Het waren tijden waarin Barack Obama voor het eerst president van de Verenigde Staten werd, Joran van der Sloot tijdens de beroemde uitzending van Peter de Vries werd ontmaskerd, Geert Wilders de film Fitna publiceerde en de bank Lehman Brothers omviel, waardoor de kredietcrisis werd ingeluid.

We schreeuwden het Nederlands Elftal op het EK langs Italië en Frankrijk en zagen op de Olympische Spelen in Peking onder andere de waterpolovrouwen en Maarten van der Weijden goud pakken. Ook de bioscopen werden platgelopen. Met moderne klassiekers als The Dark Knight, Wall*E en No Country For Old Men was er genoeg te kijken.

Maar ook op het gebied van muziek is er in de tussentijd een hoop veranderd. Rihanna en Nelly Furtado waren niet van de radiozenders te slaan, Katy Perry en Jason Mraz braken officieel door en van namen als Adele, Bruno Mars en Taylor Swift hadden we überhaupt nooit gehoord. Om terug te blikken op het muziekjaar 2008 heeft Vrijmibro tien grote knallers van toen geselecteerd.

Beste hits 2008

Coldplay – Viva La Vida

Mark Ronson ft. Amy Winehouse – Valerie

https://www.youtube.com/watch?v=4HLY1NTe04M

Kid Rock – All Summer Long

Madonna & Justin Timberlake ft. Timbaland – 4 Minutes

Duffy – Mercy

Sara Bareilles – Love Song

Katy Perry – I Kissed A Girl

Jason Mraz – I’m Yours

Beyoncé – If I Were A Boy

The Killers – Human

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: