lion-king-teaser-trailer-eerste-beelden

Eerste beelden The Lion King brengen kippenvel over ons hele lichaam!

Wauw, wauw, WAUW!!! Dat is nog eens een lekkere manier om wakker te worden. Een paar uur geleden heeft Disney de teaser trailer voor de live action-versie van The Lion King uitgebracht en het ziet er beeldschoon uit! In de zomer van 2019 (19 juli om precies te zijn) verschijnt de film in de bioscoop, maar voor nu is het genieten van deze eerste beelden.

Trailer The Lion King

Voice-overs

Na meer dan 25 jaar genieten van de animatiefilm is het nu dus tijd voor een live action-film van dit verhaal. En dat de verwachtingen hoog gespannen zijn is niet zo verwonderlijk. De film kent één van de meest emotionele scènes ooit, heeft iconische personages en won in 1994 ook nog eens twee Oscars. Één voor ‘Beste Originele Muziek’. De ander voor ‘Beste Originele Nummer’ (Can You Feel The Love Tonight van Elton John).

Er wordt niet voor niets alles uit de kast gehaald om in 2019 in de buurt te komen van het origineel. Één van de vele manieren waarop ze dat doen is door een groot blik A-sterren voor de voice-overs open te trekken. Zo spreekt Donald Glover (van de This Is America-videoclip) de stem van Simba in en is Beyoncé verantwoordelijk voor Nala. Verder geven ook namen als John Oliver (Zazu), Billy Eichner (Timon) en Seth Rogen (Pumbaa) acte de présence.

Foto’s

Omdat de beelden sneller voorbij gaan dan je denkt, willen we jou deze screenshots van de The Lion King-trailer niet onthouden. Al was het maar omdat ze zo iconisch zijn.

Het ziet eruit alsof ze dé scène ook hier dunnetjes overdoen…

Simba die het eerste levenslicht ziet.

En dit legendarische moment kan natuurlijk niet ontbreken. Iets wat veel jonge vaders ook met hun kroost hebben gedaan.

En laten we niet vergeten om van het uitzicht te genieten.

Benieuwd naar meer teasers van aanstaande films? Kijk dan hier in alle rust naar de eerste teaser trailer van Toy Story 4!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: