internationale-vrouwendag-2018

Met deze prachtige dames viert Vrijmibro Internationale Vrouwendag

Het is vandaag Internationale Vrouwendag! De dag waarop vrouwen in het zonnetje worden gezet en er wordt stilgestaan bij de positie die ze in de samenleving hebben. Want hoewel zij door de #MeToo-beweging en door jarenlange actie grote stappen hebben gezet richting gelijkheid, is het altijd goed om deze dag in het leven te roepen.

Ook bij Vrijmibro besteden we aandacht aan Internationale Vrouwendag. Niet door aan te kaarten hoe de vlag ervoor hangt op het gebied van emancipatie en inkomen, maar geheel op eigen wijze, namelijk door jou de mooiste dames voor te schotelen. Is dat een vorm van seksisme? Nee, want hierbij staan we stil bij het feit dat deze vrouwen de kracht en het recht hebben om de kiekjes te plaatsen, wanneer ze het willen en hoe ze het willen. Want ook dat is gelijkheid: het recht om zelf te bepalen wat je doet en hoe je het doet. Daarom presenteren wij vol trots deze dames aan jou, omdat wij ook het recht hebben hier van te mogen genieten!

Devin Brugman

Sarah Harris

Sommer Ray

Daniëlle van Grondelle

Amanda Taylor

Nicole Thorne

Kate Wasley

Lluvia Carrillo

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: