sara-underwood-instagram

Sara Underwood bewijst andermaal dat ze de meest sexy reisfoto’s heeft!

Voor de gerenommeerde Instagrammer is de naam Sara Underwood allang geen onbekende meer. De voormalige Playmate heeft een enorme schare followers (8,9 miljoen) en weet meer dan eens de aandacht op zich te vestigen. Zo schittert ze in meerdere reclames en ging ze vorig jaar nog viral door haar versie van de ‘bad-scène’ in de film The Big Short.

Wie haar echter intensief volgt, ziet al snel dat de foto’s die zij post uit allerlei verre oorden komen. Samen met enkele fotografen laat ze ons landen als Bali, IJsland, Griekenland en Indonesië zien. Tenminste, als je goed op de achtergrond let, want met haar pikante en sexy foto’s weet ze de aandacht vrijwel altijd op haarzelf te vestigen. Een mooie dame én een paradijselijke achtergrond, dat kan niemand weerstaan en de onderstaande foto’s zijn daar het bewijs van!

Sara Underwood’s Instagram

Sara Underwood mag dan wel de koningin van de sexy reisfoto’s zijn, maar er zijn nog veel meer andere dames die een follow van jou verdienen? Wat te denken van Emily Sears, die ooit in een clip van Kanye West schitterde en nu een gevierd IG-model is. Een selectie van haar mooiste foto’s vind je hier!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: