twan-huys-kaasstengels

Twan Huys dist alle haters met overdosis kaasstengels bij RTL Late Night

Er is na de eerste uitzending veel over RTL Late Night met Twan Huys geschreven. Hij is te serieus, beschikt niet over de warmte van voorganger Humberto Tan en brengt vooral niet voldoende sfeer. Want ja, een RTL Late Night zonder kaasstengels, dat is zoiets als een vrijmibo zonder bier.

Twan Huys liet de kaasstengel-kritiek echter niet over zijn kant gaan! Tijdens zijn tweede uitzending op RTL4 was de complete tafel namelijk bedekt met deze lekkere snack. Geen plekje werd hierbij onbenut gelaten. Het is alleen jammer dat dit enkel tijdens de aankondiging te zien was en niet tijdens de reguliere uitzending.

Kaasstengels Twan Huys

Het is dus een gemiste kans dat Twan Huys deze kaasstengel-actie niet heeft doorgezet om de lachers op zijn hand te krijgen én een statement te maken. De kijker had je er in ieder geval mee gewonnen. Één ding is echter zeker: Humberto Tan zal door het trio van Veronica Inside nog altijd niet gemist worden. Toen Derksen, Genee en Van der Gijp nog bij VI Oranje zaten, maakten ze gehakt van zijn afscheid. Hoe ze dat deden is hier te zien.

 

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: