romain-grosjean-kookboek-vrouw

Romain Grosjean kan het beter bij zijn kookboek houden

Wie ook maar een klein beetje het wereldje van de Formule 1 volgt, weet dat Haas-coureur Romain Grosjean op dit moment de gebeten hond is. De Fransman is dit racejaar bij een behoorlijk aantal crashes betrokken, wat er mede voor zorgt dat hij als één van de weinigen nog geen punten heeft behaald. Alleen Sergey Sirotkin heeft verder die ‘eer’. Wat veel kenners echter niet weten is dat Grosjean nog een andere passie heeft: koken. Samen met zijn vrouw bracht hij eind 2017 een kookboek uit en daar valt alles niet in de soep.

Crashes Formule 1

“I think Ericsson hit us” is in korte tijd een legendarische quote van Grosjean geworden. Het merkwaardige ongeval in Baku (hieronder te zien) zorgde voor heel wat spot en afgelopen weekend werd het alleen maar erger. Al in de eerste ronde van de Grand Prix van Barcelona ging het volledig mis. Grosjean spinde en stuurde niet richting de grindbak, maar terug het veld in, waardoor hij Nico Hülkenberg en Pierre Gasly ook uit de race haalde.

Lees ook: “drie zeges voor Max niet onrealistisch”

Het verhoogt de druk op de Fransman, die ook de jaren hiervoor meer dan eens bij een ongeluk betrokken was. Dat ploeggenoot Kevin Magnussen al op negentien WK-punten staat, maakt het zo mogelijk nóg moeilijker!

Kookboek vrouw Grosjean

Oké, van de crashes van onze Romain hebben we zo langzamerhand onze buik vol, maar wie het kookboek van hem en zijn vrouw Marion Jollès Grosjean ziet, maakt nog wat ruimte in z’n maag vrij. Cuisine et Confidences – zoals het boek heet – staat vol met heerlijke gerechten. Zo is er ruimte voor onder meer carrot cake, een bord spaghetti en een soufflé met citroensmaak. Mocht je dus weinig inspiratie in de keuken hebben, of moet je tempo maken na het einde van de Grand Prix om te eten, dan weet je wat je moet bestellen!

grosjean-vrouw-kookboek

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: