red-dead-redemption-2-dick-snow

Kijk: in ‘Red Dead Redemption 2’ laat je zelfs in de sneeuw sporen na!

Gamers moesten lang wachten op dé game van het jaar, maar nu is het zover: Red Dead Redemption 2 is uit! De western krijgt nu al de status van een legendarisch spel, dankzij de gameplay, het verhaal en de hyperrealistische graphics. Sinds RDR2 – zoals het in het kort heet – vrijdag beschikbaar is, wordt op alle mogelijke manieren getest of er ook aan de allerkleinste details is gedacht, zo blijkt uit de voorbeelden hieronder. Het is trouwens ook het bewijs dat gamers, hoe oud ze ook zijn, nooit écht volwassen worden.

Geslachtsdeel in de sneeuw

Tja, wat moeten we hierop zeggen. Als je in de sneeuw loopt, laat je in deze wereld sporen na. En sommige mensen onder ons hebben daarom besloten om hun fantasie compleet de vrije loop te laten.

Paardenpoep

Eerder waren gamers al door een heel ander detail van Red Dead Redemption 2 gefascineerd. Zo werd er maandenlang gespeculeerd of de paarden zó realistisch waren, dat ze soms hun behoefte kunnen doen. En ja, zelfs daar is aan gedacht. Als het nu geen goede game meer is, dan weten wij het ook niet meer.

Het zal nog even duren voordat Red Dead Redemption 2 net zo succesvol wordt als GTA V. Daarvan werd enkele maanden geleden bekend dat het de titel was die het meeste geld ooit in de entertainmentindustrie in het laatje bracht. Sinds de release van dat spel in 2013 is er namelijk meer dan zes miljard dollar opgehaald! Een onwaarschijnlijk bedrag dat misschien wel nooit meer geëvenaard wordt. Zelfs niet door films, series, of andere spellen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: