Quentin-Tarantino-Slowmotion-compilatie

Zien! De vette slowmo-compilatie van Quentin Tarantino

Jacob T. Swinney, we weten niet wie je bent (enkel dat je een account hebt op Vimeo), maar wat zijn we ongelooflijk blij met deze waanzinnige Tarantino-compilatie! De beste man is erin geslaagd om – onder het geluid van Nancy Sinatra – een clip van zo’n vier minuten in elkaar te draaien waarbij alle vette slowmo’s uit de films van regisseur Quentin Tarantino te zien zijn. En daarbij weet je van tevoren dat er bloed in voorkomt. Een hoop bloed. Iets wat we normaal gesproken met enige afschuw zouden aanschouwen, ware het niet dat Quentin er altijd wel een artistieke draai aan weet te geven.

Het zal niet echt als een verrassing komen dat de films die hier de revue passeren voornamelijk Kill BillInglourious BastardsDjango Unchained en The Hateful Eight zijn. Geeft ook helemaal niks, aangezien dat simpelweg werken zijn waar de meest spectaculaire slow motions in voorkomen.

Genoeg gepraat, we kunnen hier nog heel veel woorden aan vuilmaken, maar het is natuurlijk veel leuker om er naar te kijken. Daarom zeggen we: ga ervoor zitten en pak een zak popcorn die je in minder dan vier minuten kunt verorberen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.