podcast-harry-potter-bingemode

Pod-entie episode 5: ‘Binge Mode’: de Harry Potter-podcast

Het is maandag en dus is het tijd voor een nieuwe Pod-entie, de rubriek waarbij Vrijmibro de deur openzet voor een wereld die in rap tempo aan het groeien is: die van de podcasts. Links en rechts schieten de audiouitzendingen over de meest uiteenlopende onderwerpen als paddenstoelen uit de grond. Of het nou over sport, films, seks, humor of de actualiteiten gaat: er is altijd wel iemand die jou op dit vlak informeert of entertaint.

Om jou in deze wildgroei van podcasts de weg te wijzen, selecteert Vrijmibro één keer per week een speciale waar jij jezelf in kunt verliezen. Vorige keer lieten we het ondernemersbloed door onze aderen stromen met How I Built This. Ditmaal stappen we in de Zweinstein Express om in de Harry Potter-boeken van J.K. Rowling te duiken. Binge Mode gaat je hier tot in detail mee helpen.

Harry Potter podcast ‘Binge Mode’

Voor de Potterheads onder ons is dit de podcast waar je altijd al van droomde. Presentatoren Mallory Rubin en Jason Concepcion nemen namelijk met hun podcast Binge Mode zo grondig mogelijk de boekenreeks van ’s werelds bekendste tovenaar door. Bij elk hoofdstuk staat het duo stil bij iedere metafoor en verborgen hint. Daar houdt het niet op, want ook bredere thema’s in het boek als tolerantie en verzet komen uitgebreid aan bod.

Dus mocht je geen genoeg van de originele zeven boeken krijgen, dan weet je waar je moet zijn. Vraag is alleen: waar kun je naar de Binge Mode podcast luisteren? Via iTunes kom je prima aan je trekken, net zoals op SoundCloud. Je raakt in no-time weer in de Potter-sferen!

Benieuwd welke podcasts Vrijmibro nog meer heeft behandeld? Check dan hier alle afleveringen van Pod-entie. Heb je zelf suggesties? Mail ze dan snel naar dit adres.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: