lebron-james-villa-los-angeles-04

Neem een kijkje in de peperdure villa van LeBron James!

En wij maar denken dat alle voetballers veel geld verdienen! NBA-basketballer, Cleveland Cavaliers-speler en eindbaas LeBron James verdient met één van de grootste sporten in Amerika een hoop centjes en besloot onlangs om dat te laten rollen. Hoe hij dat doet? In de vorm van een peperdure villa! Voor het – voor hem – schamele bedrag van 23 miljoen dollar heeft hij een optrekje in Los Angeles geregeld.

Lees ook: Altijd al willen bij Manchester United? Het kan!

Wat krijgt LeBron daarvoor terug? Nou, heel wat! Acht slaapkamers, vier badkamers, twee keukens, een thuisbioscoop, massageruimte, sportschool, garage, sauna, sigarenkamer en natuurlijk een wijnkelder. Is veel, maar met ongeveer 1500 vierkante meter heb je ook meer dan voldoende ruimte om daar plek voor te maken.

Of je er daadwerkelijk beter van gaat spelen is de vraag, maar daar hoeft James zich geen zorgen over te maken. Hij is al een flink aantal jaartjes de onbetwiste ster die het basketbal kent en maakt die status meer dan eens waar. Dan kan dit prachtige villa er wel vanaf.

Genoeg gepraat, tijd voor de foto’s. En die liegen er niet om!


Bron: Courtesy of Trulia

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

2 comments

Comments are closed.