Ashley-Graham-Swimsuit-Baywatch

Ashley Graham in badpak maakt je écht klaar voor Baywatch

Of je nou wel of niet van Baywatch houdt, je kunt ze één ding niet verwijten. Bij zowel de serie als de aanstaande film worden de mooiste dames uitgekozen om in het iconische rode badpak over het strand te rennen. In slowmotion wel te verstaan, anders zou het niet een echte Baywatch-film zijn.

Voor de remake hebben ze deze keer Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach en Ilfenesh Hadera geselecteerd als strandwachters. Allemaal leuk en het zijn prachtige dames, maar als je naar de foto’s hieronder kijkt was Ashley Graham de perfecte keus geweest!

Het plus size model weet er keer op keer fantastisch uit te zien en deze shoot is daarop geen uitzondering. Namens Swimsuit For All promoot ze samen met Teyana Taylor en Niki Taylor de nieuwste badpakken, volledig geïnspireerd op de iconische serie. Dwayne The Rock Johnson (hoofdrolspeler in de nieuwste film) zal zijn ogen uitkijken!

 

Bron omslagfoto: Instagram Ashley Graham

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: