perfecte-vakantie-boeken-app

Dankzij Look&Book kun jij ook op vakantie naar jouw droomlocaties!

Het is een fenomeen wat veel vakantiegangers herkennen. Je ziet een vette foto van een locatie op Instagram, slaat ‘m op, zoekt uit waar het precies is, zoekt naar het dichtstbijzijnde vliegveld en gaat dan op zoek naar de goedkoopste vlucht. Je snapt het al: het is een lang en weinig motiverend proces. Daarom komt easyJet met een app waarmee dit een stuk sneller gaat. Dankzij Look&Book heb je in no-time een ticket naar jouw droomlocatie.

Look&Book

Met de reis app Look&Book gaat het oneindig veel makkelijker. Hier upload je een foto in de app, waarna de app achterhaalt welke locatie het is en naar welk vliegveld je moet. En zoals de app suggereert, kun je ook automatisch boeken, waardoor dit allemaal in een paar minuten is geregeld.

Lees ook: hierom zijn smartphones in vliegtuigen verboden

Volgens Daniel Young, ‘head of digital experience’ bij easyJet, is dit ideaal om snel en handig een vlucht naar jouw droomlocatie te boeken. “We waren ons ook bewust van wat er op Instagram gaande was – dat ambitieuze gevoel wanneer je een beroemdheid of een vriend iets leuks ziet doen en wilt weten waar ze zijn. Maar wat er gebeurde was dat je de foto vond en probeerde uit te vinden waar het is. Daarna zocht je op Google de dichtstbijzijnde luchthaven en dan pas boekte je bij een maatschappij. Wij zagen een mogelijkheid om die kloof te dichten in een naadloos proces.”

Deze app slaat sluit naadloos aan bij een onderzoek wat The Telegraph een poosje geleden uitvoerde. Daar kwamen ze erachter dat Instagram foto’s grotendeels de vakanties van jongeren bepaalden. Daar bleef het echter niet bij, want een fors deel zou zelfs niet naar een land gaan waar geen WiFi is. Het is maar goed dat daar in San Marino geen gebrek aan is.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: