Baard-pop-up-store

Laat je baard betaald betasten in deze speciale pop-upbar

Goed nieuws voor de baarddragenden onder ons. In het Engelse Leicester wordt door het verzorgingsmerk Mo Bro’s een pop-upbar geopend, waarbij je als complete buitenstaander anderen jouw baard kunt laten betasten. Betaald wel te verstaan. Woensdag 20 december kun je in het Highcross Shopping Centre langskomen om totale vreemdelingen door jouw gezichtshaar te laten kroelen.

Wie hier op af komen is echter de vraag. De bizarre oproep van Mo Bro’s heeft veel aandacht gegenereerd, maar het is wel een aparte fetisj. Je ziet weleens dat je vriendin het prettig vindt om even in je baard te kroelen (mits het niet teveel prikt), maar een wildvreemde? Maar goed, het is 2017 en alles is mogelijk. Dit opmerkelijke event doe je trouwens niet kosteloos. Voor zes euro mag je vijf minuten lang volledig je gang gaan. Het geld wordt gedoneerd aan een goed doel, namelijk de daklozenorganisatie Shelter.

Inschrijven om dit spektakel mee te maken? Dat kan via deze link!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: