Daniel-Day-Lewis-Phantom-Thread

Daniel Day-Lewis schittert voor het laatst in ‘Phantom Thread’

De allerlaatste film van Daniel Day-Lewis belooft weer eens een waar spektakel te worden. In de pas verschenen trailer van Phantom Thread kruipt hij in de rol van mode-ontwerper Reynolds Woodcock, die in zijn vakgebied excelleert, maar ongelukkig is in de liefde. Iets wat schitterend in deze trailer wordt getoond. 25 december verschijnt de film in de bioscoop.

Laatste film Daniel Day-Lewis

Zijn laatste film dateert alweer uit 2012, toen hij een Oscar pakte voor zijn rol als Abraham Lincoln in de gelijknamige film Lincoln. Enkele maanden geleden maakte Day-Lewis echter bekend te stoppen met acteren. Wel maakte hij toen bekend nog één keer op het witte doek zichtbaar te zijn. Dat was dus voor Phantom Thread.

Lincoln was niet de enige film waarvoor Daniel Day-Lewis een Oscar pakte. Voor My Left Foot en There Will Be Blood haalde hij eveneens het gouden beeldje voor Beste Acteur op.

Lees ook: De verwijderde IT-scène geeft je nachtmerries!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

One comment

Comments are closed.