prince-william-mancave

In deze mancave bekeek Prins William de 6-1 overwinning van Engeland!

Dat Engeland het WK Voetbal in Rusland goed is begonnen, is vrijwel niemand ontgaan. De eerste wedstrijd in Groep G werd nipt gewonnen van Tunesië (2-1) en Panama werd afgelopen zondag met maar liefst 6-1 aan de kant geschoven. En hoewel miljoenen Engelsen over de hele wereld zagen hoe Harry Kane met een hattrick de gevierde man was, was er één iemand die het spektakel niet live kon aanschouwen: Prins William. Hij maakte het echter meer dan goed!

Prins William

William, na Charles de troonopvolger van het Britse koninklijk huis, had een goede reden om het duel tussen Engeland en Panama niet live te bekijken. Hij was namelijk op staatsbezoek in Jordanië. Daar ging het uiteraard over allerlei grote-mensen-zaken, maar achteraf was er gelukkig tijd voor ontspanning. Zo kon de man van Kate Middleton na het eten – en zonder weet van een tussen- of eindstand – de belangrijke WK-wedstrijd zien. Samen met de 23-jarige kroonprins van Jordanië, Hussein bin Abdullah, werd er gejuicht voor de Three Lions in een doelpuntrijke wedstrijd.

Mancave

De setting voor Prins William en kroonprins Hussein bin Abdullah was opmerkelijk te noemen. In een reusachtige mancave keken de royals naar een tv-scherm om u tegen te zeggen. En dat Abdullah een groot sportfan is, blijkt wel uit de details in de kamer (hieronder te zien). Zo is er onder andere een stoel in de vorm van een honkbalhandschoen en zie je een verdwaalde trofee in de kast op de achtergrond.

De beelden zijn door het Britse koninklijk huis op Twitter gedeeld en zijn natuurlijk hieronder te zien.


mancave-prince-william

Voor degenen die het niet hebben gezien, is hier een samenvatting van Engeland – Panama.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: