bandersnatch-einde-familie-foto

Dit ‘geheime’ einde van Bandersnatch is op afstand het meest shokerend!

Het is een serie die ons al wekenlang in haar greep houdt: Black Mirror. En dan hebben we het uiteraard over de Bandersnatch-aflevering in het bijzonder. De interactieve episode – over een jongen die tijdens het ontwikkelen van het gelijknamige spel de grip op de realiteit verliest – laat je oneindig vaak beslissen over het lot van hoofdpersoon Stefan. Dat varieert van het ontbijt tot de muziek die hij luistert. Zelfs de keuze die potentieel op leven en dood aankomt wordt volledig aan jou overgelaten.

https://www.youtube.com/watch?v=XM0xWpBYlNM

Net nu we dachten dat we na urenlang kijken alle mogelijke opties en eindes hadden afgespeurd, blijkt dat er een nieuw, nog niet ontdekt einde van Bandersnatch bestaat. Netflix bracht naar buiten hoe je deze moet bekijken en welke dramatische gevolgen dat heeft.

Nieuw einde ‘Bandersnatch’

Één eenvoudige tweet van de streamingsdienst zorgde ervoor dat fans wederom in Black Mirror’s meest beroemde aflevering werden gezogen. Met de tekst “think you’ve seen everything there is to see in bandersnatch? try picking up the family photo, ~twice~” hebben ze een gruwelijk alternatief einde voor je bedacht.

Op het wispelturige sociale medium werd direct geschokt gereageerd door alle kijkers:

Uitleg einde Bandersnatch

Wie dit einde nog niet heeft gezien en het ook niet wil weten: ga snel van deze pagina af en bekijk anders iets luchtigs, zoals deze mashup van de beste films in 2018.

Maar wie er dus voor kiest om de familiefoto niet één, maar twee keer op te pakken, krijgt de schrik van z’n leven. In dat geval verschijnt Jerome F. Davies – de schrijver van het boek Bandersnatch – voor je ogen en steekt Stefan met een mes neer. Nee, het is niet bepaald een gelukkig einde.

Wil je weten hoe alle mogelijke eindes eruitzien (en ze uitgelegd krijgen)? Dan is de onderstaande video precies wat jij nodig hebt.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: