choc-krok-chocolade-kroket

Frietboutique komt met chocolade kroket aka ‘choc-krok’: durf jij ‘m aan?

“Ja Ja, de geruchten zijn waar.. Chocolade in een kroket! Wij presenteren vol trots: ‘de Choc-krok’.” Met die woorden presenteerde Frietboutique op Facebook hun nieuwste snack. De ongebruikelijke combinatie nodigt echter niet direct uit om een hapje te nemen. Het neemt niet weg dat er op social media flink op gereageerd wordt. In luttele uurtjes heeft het tientallen likes en reacties.

Lees ook: KFC komt met combinatie gefrituurde kip en Luikse wafels!

De kroket heeft nog steeds de bekende ragout in zich, maar ditmaal met een twist. In deze variant is er onder meer pure chocola van het merk Callebaut in verwerkt, samen met bloem en boter. “Met een klein beetje rode peper, voor de extra smaak”, voegt maker Pebbles van Noorden eraan toe.

Waar kun je de choc-krok kopen?

Bij de twee vestigingen van Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam. Kies je ervoor om deze in onze hoofdstad te kopen, dan moet je naar de Johannes Verhulststraat 107 toe. Ga jij liever naar de havenstad van Nederland? Dan is de Witte de Withstraat 68A voor jou de place to be. De choc-krok kost 3,50 euro en is géén tijdelijke actie. Het staat vanaf nu standaard op de menukaart van de Frietboutique.

Wil je iets minder gek doen, maar nog altijd iets nieuws op culinair vlak proberen? Dan moet je snel een bezoekje aan de Van Delft Pepernotenfabriek brengen! Zij verkopen namelijk het bekendste strooigoed van Sinterklaas met gin-tonic smaak. Het is dus legaal ‘drinken’ op je werk, maar toch ook weer niet. Alles over dit fenomeen lees je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: