kfc-wafels-kip

Proeven? KFC komt met combinatie van kip met Luikse wafels

Bij KFC hebben ze het beste van twee werelden bij elkaar gebracht. De kolonel heeft ditmaal gekozen voor een combinatie van gefrituurde kip en Luikse wafels. Het is alleen de vraag of ze samen zorgen voor een smaaksensatie. Één ding is zeker: het maakt ons nieuwsgierig genoeg om het te proeven!

KFC’s kip met wafels

Je kunt het op twee verschillende manieren eten. Eet je ze los op een schaal, of ga je voor de sandwich-vorm, waarbij de wafels dienen als het broodje. Welke van de twee je ook kiest, in beide gevallen worden ze geserveerd met een grote hoeveelheid siroop. Mocht je dus hard bezig zijn om op gewicht te komen, dan kun je deze beter laten staan.

De vraag is alleen: hoe zijn ze bij KFC op dit bizarre idee gekomen? We komen er waarschijnlijk nooit achter, maar de keuze voor Luikse wafels wordt wél uitgelegd. Zo meldt chef Bob Das dat ze het zo speciaal mogelijk wilden maken. “Als specialist in kip had ik dat gedeelte vrij snel voor elkaar. We hebben echter vijftien verschillende variaties geprobeerd voordat we op de Luikse wafels uitkwamen, omdat die zoeter en dikker zijn dan Amerikaanse wafels. De twee passen naadloos bij elkaar en creëren een heerlijk gerecht waar KFC-fans dol op zullen zijn.”

kfc-wafels-kip-02

Kopen

Wil jij jouw tanden in dit eigenaardige gerecht zetten? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Voor zover wij weten is KFC’s kip met Luikse wafel alleen in Amerika te koop. Daar is het voor een gelimiteerde periode te koop, namelijk van 12 november tot en met 31 december. Dat wordt dus snel een weekje naar de States boeken!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: