Legaal op werk ‘drinken’? Neem dan deze pepernoten met gin-tonic smaak!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet! Bij Van Delft de Pepernotenfabriek ligt een zeer speciale variant van de pepernoten in de schappen. Daar zijn namelijk pepernoten met de smaak van gin-tonic verkrijgbaar. Ideaal als je een ‘borrel’ op werk kunt gebruiken of pakjesavond op wilt fleuren. Wij snappen immers heel goed dat het Sinterklaas festijn meer nodig heeft dan enkel surprises en gedichten.

Pepernoten met Gin-tonic

Ben je druk op zoek in de winkel van Van Delft? Let dan goed op dit zakje! Voor een kleine vier euro kun jij hier je lol mee op.

gin-tonic-kruidnoten

Alcoholvrij

Volgens de fabrikant zit er echter geen echte gin-tonic in de pepernoten. Wel zit er dus de bekende alcoholische smaak in. Vooral de nasmaak geeft je het gevoel dat je wel degelijk van de kleurloze borrel hebt genoten!

Dit is echter niet de enige bijzondere smaak waarin de pepernoten verkrijgbaar zijn. Naast gin-tonic kun je het strooigoed ook aanschaffen in de smaken limoncello en Irish coffee. Het is dus nog even wachten tot de ‘limonello met een twist’ van Ollolai’s Sandra en Marcello in de pepernoten wordt verwerkt.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: